У Харкові відновили роботу 10 пунктів видачі дитячого харчування (відео)

27.06.2023 20:33   -

Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування. Це комунальне підприємство пережило важкі місяці війни, обстріли, пошуки сировини, відтік колективу. У перші місяці вони годували малечу в метро, підвалах та укриттях. Підприємство пройшло всі випробування і продовжує працювати для маленьких харків’ян, готуючи для них смачні молочні продукти. Щоправда, асортимент, кажуть, довелось скоротити. Виготовляють суто те, що просять батьки.

ЛЮДМИЛА ЛОБОЙКО ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА З ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА КП «МІСЬКА МОЛОЧНА ФАБРИКА-КУХНЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ»
29 найменувань було до 24 лютого. На сьогодні у нас проведена на підприємстві оптимізація. І за рахунок цього ми зменшили асортимент. На сьогодні він зменшений до 10 найменувань. Не через те, що ми так захотіли. Ми провели опитування і зупинилися на асортименті. Це молоко, група кисломолочних продуктів, це сир, саме основні ті продукти, які потребує дитина і продукти прикорму. Так як основне завдання виготовити продукти для дітей від 6 місяців. Це молоко стерилізоване, кефір кислий, кефір солодкий, наріне, біфівіт, ацидофільне молочко і сир кисломолочний. Оця група кисломолочних продуктів, яку ми випускаємо і виробляємо, вона не термізована, вона виготовляється термостатним способом. І в ній достатній вміст кисломолочних бактерій, які впливають на гармонійний ріст дитини.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

З червня відновили свою роботу у Харкові вже і пункти видачі дитячого харчування. Наразі їх поки 10, хоча до війни їх було більше 70. Детальну інформацію про асортимент дитячих молочних продуктів, за якими адресами працюють відновлені пункти видачі можна отримати на офіційному сайті комунального підприємства.

ЛЮДМИЛА ЛОБОЙКО ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА З ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА КП «МІСЬКА МОЛОЧНА ФАБРИКА-КУХНЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ»
Починаєм з 10, а далі… батьки постійно телефонують, питають, де можна знайти нашу продукцію. На сьогодні ми годуємо до 2500 діток забезпечуємо таким благодійним харчуванням. Можуть прийти батьки і отримати таке харчування. У наших дитячих поліклініках. Це і категорія малозабезпечених, і діти і сім’ї.

У планах підприємства, незважаючи на роботу в прифронтовому Харкові, відновити ті потужності, що були до війни, розвиватися і надалі годувати маленьких харків’ян молочною продукцією.

ОСТАННІ НОВИНИ