У Харкові відновлюватимуть потрощену росіянами поліклініку. Де саме та коли запрацює медзаклад

25.07.2023 21:33   -

Надання якісної та своєчасної меддопомоги, оперативність, відповідальність, відданість своїй справі, – це головні професійні обов’язки кожного лікаря, впевнений мер Ігор Терехов. Однак, наголошує, під час війни харківські медпрацівники мають відповідати ще більшим вимогам. Головною мірою це необхідно, аби побудувати довіру у сфері охорони здоров’я.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Перш за все, це – прозорість тендерів. Ніяких корупційних схем. І хочу вам сказати, що я буду всіма важелями добиватися того, що ми це повністю будемо викорінювати. Оці жахливі закупівлі, які були, що стосується футболок за 5 тисяч гривень, що стосується кросівок за незрозумілими цінами – це неможливо. Усі кадрові рішення будуть прийматися миттєво.

Ігор Терехов каже: водночас розуміє, що більшість медпрацівників намагаються виконувати всі поставленні завдання та обов’язки. Працюють понаднормово й готові допомогти кожному пацієнту.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Незважаючи на те, що так, є недоліки, харків’яни і я теж дуже вас поважаю. Поважаю за вашу нелегку працю, бо розумію, що це таке. Розумію, наскільки вам важко в умовах війни робити так, щоб перш за все, люди були задоволені. І хочу вам усім подякувати, хай вам щастить. Хочу вам побажати міцного здоров’я, щастя, посмішок, радості. І всім нам якнайшвидшої перемоги!

У свою чергу місто також намагається підтримувати медпрацівників та пацієнтів, зазначає мер. Так, на Північній Салтівці незабаром мають відкрити поліклініку для дітей і дорослих. Від початку повномасштабної війни тамтешні мешканці вимушені отримувати лікування в інших районах Харкова – внаслідок російських обстрілів у тій частині міста не вцілів жоден медзаклад.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Були потрапляння в поліклініку №10, зараз вона не може прийняти пацієнтів. Тому люди звернулися відкрити якийсь філіал, щоб вони мали змогу приходити туди і лікуватися. Тому я вирішив разом із лікарями таким чином, що ми будемо організовувати такий філіал на базі філіалу ?23, дитячої поліклініки, де будуть розділені потоки щодо дітей та людей будь-якого віку.

І хоча будівля цього філіалу також постраждала від ворожих обстрілів, на відміну від 10-ї поліклініки, її вдасться оперативно відреконструювати.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Тому там будуть проведені роботи щодо відновлення даху, крім цього, буде організовано водопостачання, теплопостачання. І, крім того, ремонтні роботи, ремонтно-будівельні роботи, які дадуть змогу виконати всі норми щодо обслуговування людей.

Планується, що першою чергою відкриють доросле відділення, другою – запрацює і дитяче.

ОСТАННІ НОВИНИ