У Харкові на залізничному вокзалі запрацювала Фортеця незламності (відео)

18.10.2023 18:25   -

У Харкові запрацювали Пункти незламності, які були законсервовані на літній період. Ось цей розташований на залізничному вокзалі. Тут є всі умови для комфортного перебування людей.

Фортеці незламності “Укрзалізниці” почали працювати ще минулого року. І набули неабиякої популярності, особливо на прифронтових вокзалах. Минулої зими їх було понад 100 по всій Україні, в тому числі й у Харкові, говорить представник “Укрзалізниці”.

Цього року на залізничних вокзалах їх вже відкрито 96. Фортеця незламності – це не лише пункт обігріву, акцентує він.

ОЛЕКСАНДР ШЕВЧЕНКО ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА ПАСАЖИРСЬКОЇ КОМПАНІЇ “УКРЗАЛІЗНИЦЯ”
У Фортеці незламності є все: від гарантованого Старлінком зв’язку до гарячої їжі, до гарячого чаю залізничного, до безпосередньо пунктів підзарядки. Тут усюди багато розеток , пунктів збереження і підзарядки гаджетів. Відповідно, це пункт, всякому можно і відпочити, і обігрітися, і випити чаю, і підзарядитися.

В Фортеці незламності на Харківському вокзалі може з комфортом розміститися до сотні людей. Тут є близько 60-ти точок підзарядки. Зручні стільці. Безлімітний чай. На Харківському вокзалі поряд з пунктом відкрита і дитяча кімната, де можуть розміститися матусі з малечою.
До Фортеці незламності на залізничному вокзалі можуть завітати не лише ті, хто від’їзджає чи прибуває. Тут радо зустрінуть і мешканців Харкова, просто перехожих, всіх, кому необхідна допомога.

ОЛЕКСАНДР ШЕВЧЕНКО ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА ПАСАЖИРСЬКОЇ КОМПАНІЇ “УКРЗАЛІЗНИЦЯ”
Вокзали стають опорними пунктами. Тому що буває так, що цілі райони знеструмлені, і не мають світла, не мають тепла. І люди просто приходять. Вокзал це є впершу чергу пункт комунікації з людьми. Якщо необхідно, ми довеземо до безпеки. А базово ми готові всіх тут обігріти, напоїти гарячим чаєм і дати підзарядитися.

ОСТАННІ НОВИНИ