У Харкові займаються розробкою інтерактивного порталу для спортсменів

21.10.2020 12:50   -
Автор:
Обласна організація профспілки представників фізичної культури та спорту підписала меморандум з Харківської міською радою. Перший віце-мер Ігор Терехов відзначив, що цей документ заклав фундамент розвитку спорту у Харкові. Робота у місті ведеться масштабна. Це і реконструкція шкільних стадіонів, і будівництво майданчиків з тренажерами у місцях відпочинку та спортивних майданчиків у дитсадках. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Харьковский городской голова Геннадий Адольфович Кернес уделяет огромное внимание развитию спорта. При чем спорта как профессионального, так и детско-юношеского спорта, так и спорта, которым сегодня любят заниматься все харьковчане. Начиная от строительства велодорожек, вы знаете, что очень много велодорожек построено в том числе и в этом году. Вы знаете, что мы популяризируем здоровый образ жизни. Для нас это очень важно. Для нас сегодня очень важно, чтобы дети не находились на улице, чтобы они приходили и занимались в спортивных секциях.
 
В організації профспілки зазначають, що спорт – це один із засобів для самореалізації. І підписання меморандуму сприятиме заохоченню молоді до здорового способу життя.
 
Вадим Гайдамака  голова організації профспілки представників фізкультури та спорту
 
Данный меморандум послужит созданию новых программ по развитию и инфраструктуры спортивной, и повышению экономической эффективности, что немаловажно, расширению международных связей потому что у союзов спортивных, они достаточно сильны во всех странах мира. И совместные действия в этом направлении могут показать положительное влияние и динамику развития. 
 
Наступним кроком стане запуск інтерактивного порталу для спортсменів, який об'єднає прихильників здорового способу життя не лише у Харкові, а й в усій Україні.