У Харкові відбулася церемонія нагородження конкурсу “Патріот Вітчизни”

04.09.2012 18:29   -
Автор:

Любити Україну та робити все для її розквіту. У Першій столиці нагородили кращіх науковців, промисловців, артистів та лікарів. Народний депутат Ірина Бережна впевнена, в Харкові – інтелектуальному та промисловому центрі їх вдосталь. І саме вони, люди – головне багатство країни.

Ірина Бережна народний депутат України

-Мне очень импониерует слоган данного проекта, который звучит так " Не спрашивай, что страна сделала для тебя, скажи, что ты сделал для страны ". Я считаю, что если мы действительно хотим что-то изменить, то начинать необходимо в первую очередь с самих себя. И тогда начиная активно действовать мы можем активно ускорить темпы развития нашей родины и добиваться как можно больше новых результатов.

Серед нагороджених і Сергій ДовгАнь, він тридцять п"ять років працює лікарем-травматологом обласної лікарні. Чоловік пройшов шлях від медбрата, гіпсотехніка, інтерна і до завідувача. За роки своєї медсправи від вилікував понад півмільона пацієнтів. По першому виклику віїзджає на роботу у будь-який час, та з будь якого місця, де б він не знаходився. Так одного разу, розповідає лікар, була потрібна термінова допомога п"ятирічній дівчинці.

Сергій Довгань завідувач дитячого травматологічного відділення Харківської обласної клінічної травматологічної лікарні, лауреат премії "Патріот Вітчизни"

-Времени было очень мало, мы в это время были в Киеве на дне рождения у старшей дочки и сидя за столом – звонок. Так и так – надо ехать. Собрал жену, сел за руль и наверное за 3 часа мы доехали.

Саме за таке ставлення до своєї справи під час урочистостей було нагороджено десять харків"ян. Всі вони удостоєні почесного звання "Патріот Вітчизни". Серед лауреатів і народна обраниця Ірина Бережна.

Ірина Бережна народний депутат України, лауреат премії "Патріот Вітчизни"

-Я это воспринимаю в первую очередь как стимул для того, чтобы продолжать работать и добиваться того, чтобы получить высокую оценку той деятельности, которую я сейчас веду и на Харьковщине и Украине в целом.

Ігор Бескровний, Олег Синицький Харьковские Известия