Тепер увечері тут не буде так страшно. Що зробили на Північній Салтівці? (відео)

22.11.2023 17:12   -

Найбільш постраждалий мікрорайон Харкова Північна Салтівка продовжує оговтуватися від обстрілів. Тут комунальними службами створюють всі умови для комфортного проживання містян. Свій внесок зробили і місцеві енергетики. Ще одна з вулиць тепер буде освітлена в вечірній час, чого тут не було тривалий час.

ІГОР РУСКО НАЧАЛЬНИК ЕЛЕКТРОМЕРЕЖ ЗОВНІШНЬОГО ОСВІТЛЕННЯ КИЇВСЬКОГО РАЙОНУ КП «МІСЬКСВІТЛО»
Зараз ми виконуємо роботи з відновлення освітлення по вулиці Дружби Народів. Тут ділянка близько кілометру мереж та 31 світильник, що вже працює. І сьогодні ми увімкнемо це освітлення у тестовому режимі. Тому, що мережі дуже пошкоджені уламками снарядів, обстрілами і так далі. Можуть бути додаткові проблеми, тобто тестовий режим допоможе нам це виправити. Тут було замінено 9 світильників, 430 метрів електромережі, було відновлено джерело живлення – шафа зовнішнього освітлення. Зараз все буде працювати.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР РУСКО НАЧАЛЬНИК ЕЛЕКТРОМЕРЕЖ ЗОВНІШНЬОГО ОСВІТЛЕННЯ КИЇВСЬКОГО РАЙОНУ КП «МІСЬКСВІТЛО»
На початку війни після обстрілів у Київському районі було пошкоджено більше ніж 50% мереж зовнішнього освітлення. Це не працювало близько 7 000 світильників та 150 кілометрів електричних мереж. Після тестових включень центральної частини та «червоних ліній» міста Харкова ми проводили відновлювальні роботи і з 50% освітлення, що не працювало, то зараз у Київському районі вже працює 85%. В цілому по місту Харкову то відсоток складає десь 98, 99%. Зараз ще не працює у нас – частина селища Данилівка, Північна-2, 3, 5. Північна-4 була нещодавно відновлена робота освітлення, «червоні лінії» проїжджої частини на Північній Салтівці були всі, ось як раз Дружби Народів, це остання ділянка, що не працювала. Та ще не працює освітлення по Харківському шосе з відгалуженням. Назагал ще близько 2 000 світильників нам ще слід відновити. Робота з відновлення освітлення продовжується та наш персонал КП «Міськсвітло» робить все аби людям було комфортно мешкати у Харкові.

ОСТАННІ НОВИНИ