Стало известно, когда заасфальтируют ул. Полтавский шлях на участке от ул. Конева до ул. Котляра

31.07.2018 13:21   -
Автор:
Рівненьке, хоч яйце коти, та з новою розміткою. Саме так зараз виглядає, відрізок узвозу Весніна з боку вулиці Пушкінської. Шляховики завершили тут капремонт дорожнього полотна. Основний фінішній шар, повідомили фахівці, устелили на вихідних.  
 
Ігор Київський заступник директора Департаменту дорожнього господарства 
 
Здесь были многочисленные просадки, наплывы из-за тяжелого транспорта. Торможения постоянного на подъеме. К этим работам мы приступили неделю назад. В это воскресенье работы были закончены. Здесь уложен высоко модифицированный асфальтобетон на площади 3,5 тыс. м2.
 
А це вже вулиця Новгородська. Ділянка дороги від проспекту Науки до вулиці Клочківської з початку тижня теж набула нового обліку. Шляховики не тільки дорожнє полотно капітально відремонтували, а і змонтували дощоприйомні колодязі, облаштували паркувальні кишені та встановили зупиночні павільйоні. Повністю дорогу для автотранспорту перекривали лише на завершальному етапі під час укладання фінішного шару асльфальтобетону. Загалом, підкреслюють у профільному департаменті зараз ідеальний період для капремонту доріг. Тож наразі роботи розгорнуті у всіх районах міста. Вже цього тижня планують завершити ремонт вулиці Леся Сердюка. Невдовзі стануть і до асфальтування Полтавського шляху. Мова йде про ділянку від вулиці Конєва до Євгена Котляра.  
 
Ігор Київський заступник директора Департаменту дорожнього господарства 
 
Этот участок был сложно проезжаемый. Там очень широкая проезжая часть. В прошлом году там  выполнялись работы по перекладке рельсового хозяйства. Ну а в этом году производим работы по асфальтированию проезжей части. Там, где необходимо полностью перекрытие движения стараемся эти работы выполнять у выходные дни. В частности ул Новгородская перекрывалась и выполнялись работы в субботу. Спуск Веснина  в воскресенье, тоже с перекрытием.
 
Все це для того, зазначили у профільному департаменті, аби не дошкуляти автомобілістам. Під час підготовчих робіт – дорогу перекривають частково.