Сотрудников ЖКХ поблагодарили за работу и поздравили с Новым годом

26.12.2019 13:29   -
Автор:
На їхніх плечах лежить величезний пласт щоденних робіт. Вони стежать за чистотою на прибудинкових територіях, висаджують квіти та дерева. Ремонтують дороги, ліфти та весь житловий фонд. Стежать, аби в кранах була вода, а батареї взимку були теплі. Всіх співробітників сфери ЖКГ Новобаварського району в переддень Нового року зібрали разом щоб висловити слова подяки за їхню нелегку працю. Валентина Мітрушіна в професії вже 35 років. Ділиться, любов до неї прищепила її мати. Робота не з легких – цілий рік на своєму робочому пості. І в спеку і в холод, комфорт і порядок у дворах – її зона відповідальності.
 
Валентина Мітрушіна начальник дільниці №1 КП "Харківблагоустрій" Новобаварського району
 
Это того стоит потому что мы очень любим свой город. И хотим чтобы наш город всегда процветал. Всегда был зелёный, всегда красиво цвёл шикарными цветами и не только цветами, а ещё улыбками харьковчан. И чтобы в душах харьковчан в новом году поселилась любовь, надежда, вера.  Каждый чтобы на своей работе имел радость, в своём доме, в своих детях, пожилым в своих внуках и чтобы были здоровы, здоровы все. 
 
Вони єдина команада, команда, що любить своє місто і кожен на своєму місці робить все аби Харків ставав ще кращим.
 
Ганна Беловіцька заступник голови адміністрації Новобаварського району з питань ЖКГ
 
Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса, голови адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник прийміть самі теплі, самі щирі привітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Завдяки вашій важкій роботі наш улюблений Новобаварський район стає все краще та комфортніше. Бажаємо вам міцного здоров'я, успіхів, натхнення, здійсненя мрій, любові та миру вашим родинам. З наступаючим Новим роком! 
 
Олексій Топчій депутат Харківської міської ради
 
Я вам желаю в наступающем году, чтобы работа была с отдачей, чтобы люди это ценили. Чтобы наши заработные платы соответствовали тому труду, который мы делаем, а вам личному каждому желаю чтобы в каждой семье была теплота, уют, доброта. Мы видим как преобразился наш город, я вам всем желаю праздничного настроения и хороших новогодних праздников. С праздником! 
 
І щоб гарного та передноворічного настрою було врази більше всім комунальникам Новобаварського району – святковий район від його молодих мешканців, творчих та юних зірок.