В детском творческом конкурсе на тему безопасности определили 18 победителей

26.12.2019 13:35   -
Автор:
Творчі конкурси на тему безпеки в Харкові стали вже традиційними і головне бажаними для самих дітей. От і цього разу конкурс-колаж “Діти про енергетику-2019”, який фахівці "Харківобленеого" провели разом із представниками ДСНС, патрульної поліції, швидкої допомоги, Червоного Хреста, зібрав понад 500 робіт. Їх автори – справжні юні таланти, бо кожна з представлених робіт виявилась не тільки яскравим і ще й дуже цікавим витвором.  
 
Олександр Решетняк учасник дитячого художнього конкурсу 
 
Мы делали её всей многодетной семьёй. Мы вместе сидели, обдумывали сюжет, название этой картины. Немного фантазии, клей, бумага, картон и получилась эта картина, надеюсь, она вам всем понравится.  
 
Різномаїття вразило конкурсне журі – роботи і дійсно були незвичайні виготовлені з наклейок і фотографій, тканин і з газет, шпалер і навіть за допомогою комп'ютерної графіки. І за кожною стояв особистий світогляд. Тож основними критеріями оцінювання для оргкомітету стали не тільки оригінальність задуму та майстерність, а ще й актуальність та розкриття теми безпеки життя та профілактики електротравматизму. 
 
Валерій Шепель начальник відділу нормативності і якості освіти Департаменту освіти Харківської міської ради  
 
Такі конкурси  як раз і покликані не замістити роботу школи, а допомогти нам більш яскраво проілюструвати і донести до кожної дитини інформацію про найважливішу цінність життя. Коли знання втілюються у практику, а ці конкурси нам дозволяють втілити їх у практику, от тоді ми бачемо максимальний результат. 
 
І ось вони 18 головних героїв, яких урочисто вітають з перемогою. І в знак визнання – дипломи, цінні подарунки та новорічні солодощі. 
 
Таісія Добенко учасниця дитячого художнього конкурсу  
 
Мне очень понравилась церемония, классные подарки, они очень полезные и вкусные и очень много положительных эмоций.
 
Але і переможці не залишились осторонь. Софія Комар перезентували організаторам конкурсу на подяку власноруч написану картину. 
 
Анна Комар мати учасниці дитячого художнього конкурсу Софії Комар
 
Вопреки существующему мнению, что все дети сейчас увлекаются гаджетами, телефонами, нет это неправда. Много в нашем городе, в нашей стране творческих детей, которые хотят творить, лепить, рисовать, как это делали мы с вами в детстве. 
 
Олена Дворник головний спеціаліст управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради 
 
Сподіваємося на плідну співпрацю і в наступних роках і дякую за організацію данних заходів у зв'язку з тим, що вони перш за все дарують нашим дітям радість, радість пізнання нового. 
 
Тож для дітей влаштували і інтерактивні локації. Так в черговий раз фахівці розповіли про можливу небезпеку і наочно продемонстрували правила поводження в надзвичайних ситуаціях. А дітлахи мали можливість проявити свої знання та вміння, вони приміряли спецодяг та засоби індивідуального захисту електромонтерів і надавали першу медичну допомогу.