Результати довиборів

25.02.2013 19:39   -
Автор:

Проміжні вибори депутатів міськради проходили у дванадцятому та сорок першому округах. Причина: двоє колишніх місцевих депутатів Анатолій Денисенко та Володимир Мисик склали свої повноваження. Їх обрали депутатами Верховної Ради. Під час довиборів усі виборчі дільниці обох округів відкрились вчасно. Найвідповідальніше до  процесу підійшли пенсіонери. Вони активно йшли віддавати свої голоси вже з самого ранку.

Віра Ярова виборець

-Ну как. Надо ж депутата выбрать своего всегда. Я не могу не ходить. У меня душа болит.

Претензій до організації процесу виборці не мали. На кожній дільниці працював консультант, який у разі чого
надавав необхідну інформацію.

Сергій Головань виборець

-Отлично, как всегда, без замечаний.

Микола Бражин виборець

-По-моему, всё нормально, демократично. Всё организовано на высшем уровне.

На відміну від парламентських виборів, на проміжних явка голосуючих- невелика. І вже є остаточні підрахунки. У Жовтневому районі, це дванадцятий округ, проголосувало трохи більше тридцяти чотирьох відсотків. В Орджонікідзевському по сорок першому округу явка менше сімнадцяти відсотків.

Є і результати. У дванадцятому окрузі, набравши більше сімдесяти відсотків усіх голосів, перемогла Тетяна Цибульник. У сорок першому окрузі перемогу отримав Олександр Гудименко. За нього проглосувало понад шістдесяти відсотків. Так само довибори пройшли і в області. У Дергачівському та Зміївському районах. За попередніми підрахунками, в окрузі номер тридцять три найбільше голосів набрав Олег Анпілогов. У тридцять сьомому окрузі – Михайло Мартинов. Буль-яких порушень під час проміжних виборів, як в місті, так і в області, фахівці не зафіксували.

Євгенія Кутнова