Приймальня Народного депутата Ірини Горіної – десятки відвідувачів щодня

12.06.2012 21:59   -
Автор:

-8 декабря у нас приняли документы. Это в одном кабинете, а в другом назначили в апреле месяце приехать дальше оформлять.

Ці жінки у відчаї. Кажуть, кілька років не можуть приватизувати свої садибні ділянки. Ходять з кабінету до кабінету по інстанціях, а віз і нині там. Тому і прийшли по допомогу до приймальні Народного депутата Ірини Горіної. Тепер сподіваються тільки на підтримку.

Ірина Горіна Народний депутат України

-Чиновники издеваются, вымагают взятки, пускают людей по кругу. И мы сейчас напишем запросы и в Генпрокуратуру и прокурору области и в Госкомзем и будем требовать, чтобы с этими чиновниками разобрались.

За словами Ірини Горіної, більшість питань, з якими звертаються жителі Фрунзенського району, стосуються їхніх особистих проблем. Деякі прохають поновити соціальний статус, пільги, хтось, залишившись без підтримки рідних, потребує матеріальної допомоги і навіть простого людського спілкування. Та підіймаються і питання стану будинків та доріг.

Неля Дороніна

-Совершенно разрушена эта дорожка. Её необходимо ремонтировать. Лужи, камни. Своими силами не получается.

Любов Козленко

-У нас крышу делали 4 года назад и недоделали парапеты. Какие-то проценты мы платили, но  денег как всегда нет.

Жаліються люди і на відсутність ремонту в під"їздах, несправність лІфтів та недбалість кабельщиків.
 
-Они не имеют права разрушать крыши, ничего не делать, надо подавать в суд на эти компании.

Тільки сьогодні на особистому прийомі у народного депутата Ірини Горіної понад 50-т відвідувачів, а значить стільки ж непростих життєвих ситуацій, які потребують вирішення.    

Ірина Горіна Народний депутат України

-Есть вопросы, которые решаются юристами, достаточно консультаций моих помощников. Есть люди, кторые приходят со своей болью, им очень важно пообщаться со мной и достучаться , они письма пишут вот в Администрацию Президента и Кабинет министров и вот здесь конечно я их сама принимаю. 

Анжела Сушко, Євген Дроботов, Харьковские Известия.