Матч Україна-Швеція зібрав у фан-зоні Харкова 60 000 вболівальників

12.06.2012 22:05   -
Автор:

Футбольна спека на головній площі Першої столиці. Компаніями та цілими родинами. Шістдесят тисяч фанів в єдиному русі тут вболівали за своїх. Футбольне свято не залишило байдужими і голандських вболівальників.

Кевін голландський вболівальник

-Шеченко, Мілевський кращі футболісти! А Харків краще місто, все суперово, люди просто найкращі!

У футбольних баталіях наша збірна зійшлася зі шведами. Командою непростою, але все ж таки, не надто сильною, впевнені харків"яни.

Олексій вболівальник

-Я думаю первый матч они очень хорошо сыграют поэтому будет либо 1-0, либо 2-1 в нашу пользу.

Антон вболівальник

-Чемпіонат Євро взагалі складається з непростих команд тому там всі команди складні, але треба проходити інших варіантів нема. Ну зі складних у Швеції тільки Ібрагімович і його можна луснути, і це не проблема.

Тетяна та Андрій вболівальники

-Без поддержки тяжело, а мы будем сильно кричать и завтра будем все охрипшие! Україна вперед!!!

У Першому таймі м"яч у ворота жодної команди так і не потрапив. Але незабаром після перерви – на 52 хвилині – капітан шведської збірної відкрив рахунок. Однак господарі поля не змусили себе чекати – за три хвилини голом відповів Андрій Шевченко. Він і закріпив перемогу нашої збірної на 62 хвилині, забивши другий м"яч. Кожен рух та гол української збірною вболівальники зустрічали емоційно.

Спостерігала за перебігом подій матчу і велика кількість закордонних журналістів.

Патрік Шторцер журналіст (м. Кельн)

-Мені дуже зручно і комфортно працювати у Харкові на Євро! (СК) Але саме найкраще у вас, так це жінки. Вони просто прекрасні ціпоньки, таких у нас в Німеччині вдень з вогнем не знайдеш. Дуже сексі, я вас запевняю!

Лаша журналіст (м. Тбілісі)

-Город очень понравился. Такой зелёный, люди приветливые. Кто встречает на улице всё время помогает. Я осмотрел ваш город, очень понравилось – храмы, соборы, конечно стадион "Металлист" очень шикарный и вообще – люди приветливые! )

Дан Алмант журналіст УЄФА (м. Лондон)

-Люди у Харкові такі ж само, як і у Лондоні. Вони добрі фани, вони добре вміють розважатися, а також і нам допомагати. Тож ми працюємо тут залюбки! I love Kharkiv!

Закінчився матч близко опівночі. Під час нього жодного правопорушення на фан-зоні міліціянтами не зафіксовано. Кажуть, все пройшло у теплій атмосфері футбольного свята.

Ігор Бескровний, Олег Синицький Харьковские Известия