Праздник соцработника

06.11.2012 18:51   -
Автор:

Не за професійними якостями, а за покликом душі. Соціальних робітників Харкова з професійним святом вітають у мерії. Любов Валерієвна серед запрошених. Жінка вже протягом вісімнадцяти років працює в терцентрі і допомагає самотнім людям похилого віку. Тож, точно знає, її професія не всім до снаги.     

Любов Попель соціальний робітник

-Только хорошие люди в внутренним богатством душевным могут работать на этой работе.

Тих, хто словом і ділом, віддано і протягом багатьох років допомагає пенсіонерам і інвалідам, дітям і малозахищеним – нагороджують відзнаками, грамотами та подяками Харківської міської ради.   

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення

-Вы все относитесь к числу тех людей, которые все препятствия преодолевают самым достойным образом и это часть вашей философии жизненной,это часть вашего поведения, это часть того, что делает вас социальными работниками.

І як годиться за святковими традиціями – подарунок. Соціальних робітників запросили до дельфінарія. І це не випадково. Бо саме з ним соціальні робітники співробітничають найбільше. Направляють сюди на дельфінотерапію дітей із вадами здоров"я. Але за роботою більшість із соцпрацівників ще жодного разу так і не бачили шоу.   

Людмила Пластун голова профспілки робітників соціальної сфери

-Потрясающее впечатление. Наполняешся добротой, пониманием, сочувствием к тому, что происходит вокруг тебя, это удивительно.

Соціальних робітників підтримують не лише у свята, а й у повсякденні. Міська влада надала людям цієї нелегкої професії ряд пільг.

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення

-Мы оказываем материальную помощь на оздоровление несовершеннолетних детей социальных работников  в летний период времени, у них есть льгота на оплату жилищно-коммунальных услуг -50% и бесплатный проезд в городском электрическом транспорте.

Олена Мітясова, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия