Покращення якості перевезень

13.11.2012 22:38   -
Автор:

Про всі випадки відмови перевозити пільговиків у маршрутному транспорті в профільній інспекції просять повідомляти за телефоном 050 300 85 60. З такими перевізниками довго церемонитися не будуть, запевняє Євген Федорчук. Всіх недбайливих водіїв вносять в чорний список.

Євген Федорчук  начальник управління Укртрансінспекції в Харківській області

-До 3-го июля этого года этот список, колличество, до двухсот приближалось. Это люди которые уже не работают в системе пассажирских перевозок. Это довольно приличная цифра, её набрали за год/ Водитель уже понимает если он не возьмёт льготчика, если он поскандалит, то его точно выгонят.

Дбають в місті і про культуру поведінки маршрутників, говорить Євген Федорчук. Та після, як в 2013 році набуде чинності закон підвищення заходів безпеки на транспорті, всі водії маршруток повинні будуть сісти за парти і пройти спецнавчання, а потім здати своєрідні іспити – переатестацію. Подібна практика була в радянському союзі, тоді за кермо допускали лише досвідчених водіїв з суттєвим стажем перевезення людей.

Євген Федорчук  начальник управління Укртрансінспекції в Харківській області

-Учебный комбинат у нас есть, кадры там есть. И город и область уже потихонечку готовимся к тому, чтобы водителей направлять на обучение. Плюс к этому уже на сегодняшний день практически готовы к тому, чтобы обучать там нерадивых водителей, которые нарушают там правила дорожного движения, которые не хотят возить льготников.

Ігор Бескровний, Сергій Перець Харьковские Известия