Пограбування індивільних теплових пунктів ХТМ: які збитки для підприємства (відео)

01.05.2023 14:14   -

Шарові крани, манометри, дроти – поцупили все, що змогли відкрутити. У підвалі одного з будинків Слобідського району пограбували одразу 7 індивідуальних теплових пунктів з погоднім регулюванням. Як каже начальник теплової дільниці Дмитро Блудов, працівники вранці прийшли на обхід території і тут сюрприз.

Дмитро Блудов начальник теплової дільниці Слобідської філії КП “ХТМ”
Люди в начале войны прятались здесь в этих подвалах, нами было обустроено освещение для них, мы делали тепловую изоляцию трубопровода, чтобы это было безопасно , но нашлись и другие, которые там жили они понимали что делают, перекрыли задвижки, остаток воды слился, отсеклась именно рамка 4-мя задвижками и были сняты эти приборы и оборудование.

Місцеві мешканці інцидентом невдоволені, теплоенергетики тим більше.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

У таких випадках ситуацію беруть під контроль працівники Служби безпеки, режиму та зв’язку «Харківських теплових мереж». Їхня справа, разом із поліцією, відшукати підозрюваних і максимально повернути вкрадене. Цього разу шанувальники кольорових металів далеко не втекли. Здається, не дуже й розуміють, що скоїли .

Юрій Алєксєєв підозрюваний
я наркотики употребляю, сильно хотелось наркотиков, и я не оборудование воровал, я там провода своровал один провод 600 гривен, я их выпаливал, я их не продавал 11 метров это от одной будки ко второй я отрезал один конец, второй , собирал сматывал на руку , брал пакет ложил в кулек и шел в лесопосадку и выпаливал ну я ж не знал, если б я знал, мне ж никто не говорил, а как оно? Я просто его отрезал, и оно все работало и без него а так меня и так ударило током, пальцы полопались от этого тока, шрамы остались, вот это и вот это, рука лопнула

Незабаром у 20-річного Юрія – суд про обрання запобіжного заходу. Він добре розуміє, що на нього чекає позбавлення волі, і що життя пішло якось не туди. За професією хлопець плиточник-лицювальник та штукатур, але так звані «друзі» порадили інший бізнес.

Антон Перов старший дільничий офіцер
відпрацьовуючи територію обслуговування надійшла інформація від других співробітників поліції суміжного району Немишлянського то що був побачен чоловік Алексеев на другій території біля прийомки металобрухту, який здавав кабеля, мною було здійснено вихід на дану територію, де була отримана оперативна інформація, після чого вона була відпрацьована і було з’ясовано де і при яких обставинах було скоєно крадіжку

Тим часом теплоенергетики додають до планів робіт, яких і так вдосталь, відновлення понівечених теплових пунктів. У той час як Юрій Алєксєєв, за його словами, вторгував за вкрадене майно аж 5 тисяч гривень, у відновлення теплових рамок доведеться вкладати набагато більше коштів і людських зусиль.

ОСТАННІ НОВИНИ