Питання з енергозабезпеченням фан-зони – під загрозою

06.04.2012 17:35   -
Автор:

На час проведення у місті Євро-2012 площа Свободи перетвориться на масштабну фан-зону. Для зручностей багатомільйонних вболівальників, тут встановлять величезні екрани для трансляції матчів. Будуть і численні холодильні установи, і спеціальне технічне обладнання. Щоб усе працювало потрібні чималі потужності, майже у вісімсот кіловат. Тих об"ємів, яких можуть надати дрібні розважальні центри, розташовані у саду Шевченка не вистачає.

Олександр Нечипоренко директор Департаменту з питань підготовки Євро-2012 з футболу:

Насколько я знаю, оператор "Холидей-сервис", который имеет право работать в фан-зоне, обратился в "Харьков-палас" с письмом: дать им резервывной мощности, которые пристутствуют в этой гостинице.
Они проводили с ними встречу и те обещали подумать, но прислали отрицательный ответ, который вынужден учитывать оператор в своей работе.

Така категорична відмова власників "Харків-паласу" завдала не аби яких проблем в енергозабезпеченні фан-зони. Аби вийти із ситуації, місто встановить на площі масштабні дизельні генератори. Вони дозволять забезпечити необхідні потужності.
Зараз першочергове завдання – підрахувати потрібну кількість дизельних генераторів. Їх розмістять під час Євро-2012 за пам*ятником Леніна.

Олена Завгородня Сергій Перець Харьковские Известия