От дождя – под зонтиком. В холод – под одеялом. “Стрелка” и “Ласточка” открыли сезон

05.05.2015 17:30   -
Автор:

На човнових станціях: "Стрілка" та "Ластівка" знову людно. Кілька днів тому, стартував новий сезон. Світлана Анатоліївна, востаннє тут була три роки тому. Човнова станція, ділиться, з кожним роком стає комфортнішою .

Світлана Анатоліївна харків'янка

Сейчас очень красиво сделали. Такие берега. Такая набережная. Вода чистая и лодки красивые. Понравилось. Очень. Хорошо. Молодцы. Нравиться как здесь все, оформлено, как здесь все чистенько. Но, во всяком случае, чувствуется забота и внимание.

На пару з другом, розповідає, сьогодні вдалось повеслувати кілька кілометрів.

Віктор Олексійович харків'янин

Немного вспоминаешь юность. Потому, что я наверное катался на лодке лет 20, а то может и больше назад. Поэтому конечно интересно.

Аби в належному стані відкрити сезон на станціях оновили покриття. Крім того закупили 40 нових човнів. Кожного дня їх перевіряють на справність.

Ольга харків'янка

Лодки как лодки. Хватает всего. Главное хорошее настроение, настрой. Полезно иногда подышать свежим воздухом. Покачать грудную клетку. И посмотреть на красивые места центра города.

– Очень хорошо. Можно поплавать на уточек посмотреть. Да сынок.!?

Для дітей – віком до семи років, плавання безкоштовне. Головне, щоб рятувальний жилет добре сидів.

За відпочивальниками з берега пильнують рятівники.

Валерій матрос-рятівник

Мы смотрим, как люди катаются на лодочках, все ли у них хорошо. Если у них есть какие-то проблемы у нас есть дежурная лодка, мы приплываем к ним и решаем любой их вопрос.

Крім безпеки попіклувалися тут і про комфорт. Від дощу та сонця на човні можна сховатися під парасолею. Від холоду – під ковдрою. Їх видають безкоштовно. У святкові дні, розповідають касири, у них аншлаг. Більше півтисячі відвідувачів. Але човнів вистачає на всіх, кажуть на станції. Працюватимуть "Стрілка" та " Ластівка" до темної осені.