Одеяла и старые пальто. Как в городском приюте животных спасают от морозов

19.11.2013 19:04   -
Автор:

Старі светри, пальта та ковдри. Це головний матеріал-утеплювач вольєрів вихованців міського притулку для тварин. Тим, в кого власна шубка недостатньо тепла, речей дістається більше. Щоправда, вистачає їх ненадовго. Два-три дні і від собачої "грілки" лишаються невеликі шматочки.

Сергій Сіпко співробітник КП "Центр поводження з тваринами"

-Рвут, как Тузик тряпку, как говорится. Если гладкошорстная, то больше, если такая вот более шерстяная, то ей чуть меньше. Ее ж своя шерсть греет.

Для утеплення необхідні і дерев"яні дошки. Адже підлога у вуличних вольєрах  – а їх 45 – бетонна. Такого матеріалу, як і старих речей, в притулку бракує. Тож принести деревину та непотрібний одяг в Центр поводження з тваринами можуть всі городяни.

Галина Сень адміністратор КП "Центр поводження з тваринами"

-Нужны старые пальто, свитеры, матрасы, одеяла. Подушки не очень хорошо, так как собаки их разрывают и могут съесть пух, после чего у них могут возникнуть проблемы с кишечником. А все остальные теплые вещи мы обязательно приймем.

У кого є непотрібні речі та бажання зігріти чотирилапих, можуть телефонувати безпосередньо до притулку. Якщо старого одягу багато, співробітники Центру заберуть його власними силами.