Обряд водоосвящения в Большой Даниловке

19.01.2018 13:35   -
Автор:
У день Хрещення Господнього  світу вперше з'явилася Пресвята Трійця і Святий Дух злетів на землю у вигляді голуба і якщо прийняти його, то він очищає, дарує мир, любов і злагоду. Цей день називається Богоявленням. І ще одна назва свята – Водохреща – завдяки основному хрещенському обряду водосвятінню. За традицією У Великій Данилівці протоієрей Андрій, настоятель Свято-Покровського храму, провів богослужіння і освятив воду.   
 
Андрій протоієрей, настоятель Свято-Покровського храму
 
Я надеюсь, что мы все будем молиться Богу, чтобы Господь даровал нашей стране прежде всего мир, любовь, согласие, чтобы мы могли жить в достатке и благополучии. Это прежде всего касается всех и каждого. Потому, что если мы будем молиться, для нас это будет великое действо.
 
В освячену ополонку у вигляді хреста змогли зануритися всі бажаючі. Адже вважається, що така вода звільняє від ненависті і ворожнечі, надає здоров"я на цілий рік і допомогає стати духовно багатшими. От тільки за умови справжньої віри в душі, переконаний заступник голови Харківської обласної ради Володимир Скоробагач, для якого ось такий обряд омовіння на Водохреща – вже багаторічна незмінна традиція. 
 
Володимир Скоробагач заступник голови Харківської обласної ради, керівник фракції партії "Відродження" в Харківській облраді 
 
Вера – это то, что невозможно забрать у человека.  Вы знаете, Господь говорил любите друг друга, прощайте друг друга и вы будете прощены. Уверен, что Господь пришёл на эту землю, чтобы спасти нас и он нас спасает и спасёт.
 
А ще сьогоднішня цілюща вода, що набуває особливої благодатної сили сприяє очищенню від скверноти не тільки тілесної, а й духовної.  
 
Володимир Скоробагач заступник голови Харківської обласної ради, керівник фракції партії "Відродження" в Харківській облраді 
 
Сегодня большой праздник Крещения Господнего. Хочется всех харьковчан и гостей нашего города поздравить с этим праздником. Пожелать крепкого здоровья, Божьей благодати, заряда энергии на весь год. Пускай они будут счастливые, весёлые, энергичные и уверенные в завтрашнем дне.