Новых детских игровых комплексов в дворах Харькова с каждым днём становится больше

08.05.2015 17:33   -
Автор:

Кожен день на п'ять нових дитячих ігрових комплексів у Харкові стає більше. Сьогодні комунальники завітали до двору біля будинку 34 по вулиці Корчагінців, це у Фрунзенському районі. Встановленням ігрових форм по місту з весни займається кілька бригад. На рахунку кожної вже близько вісімдесяти дитмайданчиків.

Місця розташування майданчиків обговорюється з місцевими мешканцями, після того як ті написали звернення до мерії про його встановлення.

Наталія Куценко начальник дільниці №57 КП "Жилкомсервіс" Фрунзенського району

Здесь порядка 10 высотных домов их жители, в частности мамочки, обращались к Харьковскому городскому голове Геннадию Адольфовичу с просьбой оказать содействие в установке детской площадки. Она здесь и раньше была, но старые формы демонтировали.

Бо вони були травмонебезпечні для дітей, розповідає Наталія Куценко. Дитмайданчик тут зводили не один десяток років тому, коли здали будинок в експлуатацію. Тепер тут на заміну йому зводять новий з п'яти елементів. В нього входить гірка, гойдалка, балансир, тенісний стіл та пісочниця.

Олександр Рогозний робітник

По поводу безопастности все наши комплексы имеют евростандарты, от Минздрава есть сертификаты. Так что родители могут не беспокоиться по поводу безопасности детишек своих, могут они спокойны быть.

Всього на цей рік по місту планується встановити близько 200 нових дитячих майданчиків і близько 50 спортивних.