«Навіть у такі часи місто живе та танцює». У Харкові провели відкрите тренування із зумби (відео)

29.01.2023 19:14   -

У Харкові – відкрите тренування «Почни новий рік з Kharkiv Sport City». На ньому всі охочі можуть долучитися до заняття із зумби або взяти участь у спортивних конкурсах. Харків’янка Марина Безуса розповідає: дізналася про цей захід із соцмереж і одразу ж вирішила: обов’язково його відвідає.

МАРИНА БЕЗУСА ХАРКІВ’ЯНКА
Я обожаю зумбу, я без нее никуда. Раньше я посещала, например, первые два года два раза в неделю, потому что это кардио сильное. Теперь – пять в неделю. Мы все работаем, все мамы, дочки, но тем не менее, мы приходим – смеемся, про помады разговариваем, про одежду, про новые ласики. И мы настолько отвлекаемся, что без них – никуда.

Та не тільки дорослі можуть взяти участь у тренуванні. Для малечі також підготували програму із різноманітними фізичними вправами та розвагами.

МАРІЯ МЕНЖУЛОВА ХАРКІВ’ЯНКА
Харків показує себе як місто, яке ніколи не здається і навіть у такі часи він живе та танцює. Тут, як свіжий якийсь куточок, світлий. Там, де люди, як декілька років тому знову щасливі.

Не обійшлося на заході й без змагань на витривалість.

А переможці, найсильніші хлопці та дівчата, отримали наприкінці конкурсу спортивні подарунки.

СОФІЯ ГОЛОСНА ХАРКІВ’ЯНКА
Це було важко. Дуже важко, але я трималася! Щоб отримати приза! Я хотіла б, щоб таких конкурсів в Харкові було ще більше!

Директор департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко каже: Харків навіть під час війни залишається активним та спортивним містом. І такі заходи людям зараз украй необхідні. Особливо – для малечі.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОЛЕКСАНДР ВЛАСЕНКО ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ У СПРАВАХ СІМ`Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ
Щоб діти навчалися не тільки онлайн, а могли побачити один одного і показати свій рівень. Ми розглядали тільки безпечні місця, воно у нас є, тому в цьому місці ми будемо проводити всі наші заходи з відкритих тренувань.

У планах, зазначив Олександр Власенко, провести в місті ще декілька відкритих тренувань такого ж формату.

ОСТАННІ НОВИНИ