На магистралях Харькова и области уменьшилось количество ДТП

15.01.2015 17:49   -
Автор:

Аліна Фірсанова кореспондент

С початку 2015 року на території Харківської області вже зареєстровано 33 дорожньо-транспортних пригоди. У порівнянні з минулим роком, цей показник знизився майже удвічі.

У результаті січневих ДТП загинули чотири людини. Ще сорок отримали тілесні ушкодження різної важкості. Загалом працівниками ДАІ складено майже тисяча триста протоколів про адмінправопорушення. Такі данні, кажуть правоохоронці, свідчать, що у поточному році водії та пішоходи не тільки стали обережнішими, а і проте, що не зважаючи на не прості погодні умови, автошляхи, утримуються у належному стані.

Ігор Швидкий начальник Управління ДАІ ГУМВС України в Харківській області

Ежедневно мониторим, круглосуточно проводится мониторинг проезда по дорогам. Если снежные заносы или другие затруднения в движении погодных условий, районные ГАИ поднимают соответствующие дорожные службы и информируют их. И следят за тем, чтобы дороги приводились в соответствующее состояние.

Якщо магістралі дуже заснІжило, даїшники вдаються до більш дієвих заходів. Перекривають певні ділянки або окремі вулиці на той час, поки комунальники почистять дороги від снігу чи льоду.

Євген Гаман мешкає в Харкові

Для города это очень важно. Конечно же, это всё влияет на количество ДТП. Если дороги чистые в такую сложную погоду, когда заметало вот недавно крепко, то конечно это влияет.Ездил спокойно, не было нигде проблем.

Олександр харків'янин

 - Почищены, нет, как считаете? – Относительно нормально. Ездить можно.