Мобілізація в Україні. Змінюються графіки призову – NEWS REVIEW

30.10.2022 13:10   -

Через збільшення «живої» російської сили на фронті в Україні змінюватимуть графіки мобілізації, «але наскільки – наперед не можна сказати», – розповів начальник управління штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач. Також за його словами, поки що всіх військовозобов‘язаних чоловіків не призиватимуть – необхідні тільки бійці з досвідом, – передає видання «Liga.net».

Президент США Джо Байден засудив рішення рф щодо виходу їз зернової угоди. Адже на його думку, це тільки посилить голод у світі, а от у росіян,«немає жодних причин, аби робити це» – цитує видання «Блумберг». «Я не бачу жодних виправдань тому, що вони роблять. Було підписано відповідну угоду з ООН і цим все повинно закінчитися», – сказав Байден.

Стратегія рф у війні проти України – затягнути конфлікт. Як пояснив екс-командувач Сухопутними військами США в Європі Бен Годжес, це потрібно «щоб переконати Конгрес та американський уряд припинити підтримувати Україну», – повідомляє видання «Вікна-новини». Та за нинішніх умов, ЗСУ зможуть звільнити території вже за кілька місяців, сказав Годжес.