Міські шляховики продовжують капітальні ремонти доріг

09.11.2020 14:47   -
Автор:
Від проспекту Ювілейного, 67 до вулиці Познанської. Це одна з тих харківських доріг, про яку вже ходили легенди, про її якість. Проїжджуваність з часом погіршилася врази, це вже була не дорога, а напрямок. Ям тут було більш ніж достатньо, кажуть шляховики, які зараз займаються її капітальним ремонтом.
 
Максим Чепенко виконроб
 
Состояние дороги – даже страшно говорить в каком она была – яма на яме, борта практически не было, был весь разваленный. Грязь с обочин попадала на дорогу и разбивала эту дорогу. Данная дорога разгружает улицу Познанскую на выезд на проспект Юбилейный, т.к. выезд на проспект Юбилейный осуществляется и на лево и на право. 
 
Тож дорогу було вирішено оновити і підійти до її ремонту грунтовно. Аби вона прослужила довгі роки автомобілістам міста.
 
Максим Чепенко виконроб
 
Произведена замена и установка нового борта – 1 500 погонных метров, поребрика на тротуарах – 700 погонных метров. Тротуара будет заасфальтировано порядка 700 квадратных метров. Дорога – 5 500 квадратных метров. Так же будет вывезен мусор и произведено благоустройство прилегающей территории.