Кубок Украины по футболу прибыл на Харьковщину

05.05.2017 15:38   -
Автор:
Головний футбольний трофей країни прибув на Харківщину. Сьогодні представники Федерації футболу України передали кубок голові області Юлії Світличній. 
 
Юлія Світлична голова Харківської обласної державної адміністрації
 
Я дуже вдячна президенту Федерації футболу України Андрію Павелку за те, що підписаний ще у 2016 році меморандум про співпрацю між облдержадміністрацією та ФФУ дає змогу підтримувати та розвивати харківський футбол. Ми маємо один із найкращих та найпотужніших стадіонів в Україні, який має можливість приймати матчі європейського рівня та, звісно, фінал кубку України з футболу. Я надзвичайно задоволена тим, що вболівальники не лише з нашого регіону, але й із усієї України зможуть  насолодитися фіналом між двома найсильнішими командами. І побачити кому дістанеться цей найважливіший та найвагоміший трофей України. 
 
За словами голови Харківщини, Кубок України буде встановлено в безпечному та зручному місці, аби всі вболівальники змогли побачити його та сфотографуватися. У футбольній федерації висловили вдячність керівництву облдержадміністрації за запрошення провести фінал Кубку України з футболу саме в Харкові.
 
Іван Федоренко директор Департаменту з питань стадіонів та безпеки проведення змагань і реалізації спеціальних проектів ФФУ 
 
Кубок на тиждень стане святом футболу в Харкові. Для харків'ян та гостей міста. Це символізує про те, що спільна співпраця обласної державної адміністрації та Федерації футболу України, особисто керівників – Андрія Павелка та Юлії Світличної – дає відповідні результати. Харків приймає фінальний матч Кубку України, який йшов цілий рік і 17 травня закінчиться грою на стадіоні "Металіст" в Харкові. 
 
І хай переможе найсильніший, додала губернатор Юлія Світлична. Учасники зустрічі запросили на стадіон всіх вболівальників, усіх, хто любить футбол, насолодитися гарним матчем та отримати велике задоволення.