КП «Харківводоканал» проводить роботи по заміні трубопроводу холодного водопостачання

08.05.2020 11:17   -
Автор:
Робота харківських комунальників у період карантину не збавляє темпів. На часі ремонт внутрішньобудинкових мереж, за адресою Ахсарова один Б. На підприємстві зазначають, ремонт завершать вже сьогодні. Надалі заплановані роботи протікатимуть в звичному режимі для своєчасного та безперебійного водопостачання у будинки харків'ян.
 
Валерій Харлан начальник управління з обслуговування внутрішньобудинкових мереж КП "Харківводоканал"
 
В Этом доме, участком Шевченковского района заканчиваются работы по замене трубопровода холодного водоснабжения. Полностью с первого по четвертый подъезд. Здесь заменен лежак в объеме 80 метров и врезки на стояки в объеме 78 метров/
 
Роботи виконувались протягом десяти днів. Лише тиждень зайняла підготовка – паралельно діючому трубопроводу комунальниками було прокладено поліетиленовий трубопровід, для максимального комфорту мешканців дому, а саме мінімізації часу відсутності водопостачання у квартири. Паралельно виконуються профілактичні ремонти каналізації та прочистки мереж трубопроводу. 
 
Валерій Харлан начальник управління з обслуговування внутрішньобудинкових мереж КП "Харківводоканал"
 
Большие объемы работ мы выполняем, несмотря на случившуюся ситуацию с карантином. Мы не можем допускать большое количество отключений, поэтому мы сейчас в основном выполняем работы по устранению аварийных ситуаций. Небольшие ремонты, чтобы люди постоянно были с водой, у них работала канализация.
 
З початку року лише у Шевченківському районі комунальним підприємством було виконано заміну трубопроводу у великих об’ємах в чотирнадцяти житлових будинках. Вцілому по місту в п’ятдесяти трьох. Прокладено близько чотирьох з половиною кілометрів мереж. Також Валерій Харлан зазначив, усі комунальники «Харківводоканалу» оснащені необхідними засобами індивідуального захисту на період проведення робіт під час карантину.