Коммунальщики Индустриального района показали свой лучший двор

18.07.2017 15:39   -
Автор:
Кращий в плані благоустрою. Саме таким вважають двір по вулиці Миру, 20 комунальники Індустріального району. Саме цей двір вони представлять на міський однойменний конкурс, фінал якого відбудеться на день міста. Роботи з впорядкування території тривають тут щодня, кажуть двірники, ось як і сьогодні. 
 
Андрій Гончаров начальник філії Індустріального району КП "Харківблагоустрій"
 
Это, наверное, один из самых больших дворов в городе Харькове – 38 подъездов. Общая площадь двора около 21 000 метров квадратных. Работы по данному двору мы начали ещё в октябре прошлого года. Были произведены работы по сносу и кронировке аварийных деревьев, удаление пней – путём пенькопонизителя. И в дальнейшем была произведена разбивка дорожек с подсыпкой чернозёма. В данном дворе была произведена планировка грунта порядка 1 000 метров. Это работу, которую проводили дворовые рабочие, помогала спецтехника смежных подрядных организаций. И в результате мы добились той красоты, которую мы сегодня видим. 
 
Попереду, ще чималий пласт робіт, кажуть комунальники. Серед яких облаштування дитячих майданчиків, встановлення лав для відпочинку, урн для сміття та інших елементів декору. 
 
Андрій Гончаров начальник філії Індустріального району КП "Харківблагоустрій"
 
В данном дворе уже высажено порядка 10 000 цветочной продукции. Планируется высадить ещё порядка 7 000. Разбить новые клумбы, сделать ещё 4 альпийские горки небольшие. Ещё много работ нам предстоит, но я наверное не буду раскрывать все сюрпризы, вы сами придете сюда к 23-му числу и всё увидите. 
 
Який же харківський двір все ж таки кращий у плані благоустрою визначить конкурсна комісія 23 серпня. Крім зовнішнього вигляду і рівня благоустрою двору фахівці будуть враховувати його санітарний стан, наявність спортивних і дитячих майданчиків та інші показники по комфорту і доступності. Комісія звертатиме увагу на наявність клумб, і не тільки оригінальних з квітів, а й з додаванням декоративних елементів. Буде взято до уваги і участь у благоустрої прибудинкової території і його активних жителів.