“Княжий терем” сгорел. Злоумышленников пока не нашли

31.03.2014 18:09   -
Автор:

Леся Кочержук кореспондент

На місці, де ще тиждень тому працював ресторан "Княжий терем" – розвалини. Робочі розбирають колони, аби ті не рухнули, і часом когось не прибили. За версією власників закладу "коктейлі Молотова", якими  спалили ресторан летіли аж з двох сторін

Як наслідок – від згорілого ресторану в саду Шевченка після пожежі вціліли лише паркан та тильна частина двоповерхової будівлі. Поза кадром, розповідають у дирекції "Терему", охоронці які чергували в ніч на середу, чули, як щось бахнуло об стіну. Спершу взялися гасити самотужки, бо вогонь дуже швидко ширився стінами. Але марно. Рятувальникам вісьмома автоцестернами вдалося затушити пожежу тільки через три години. В результаті вигоріло чотириста квадратних метрів будівлі. Про відновлення ресторану поки ніхто не каже. Досі підраховують збитки. Правоохоронці ж шукають винних. Наразі допитали свідків та охорону. Але з висновками не поспішають. Що все таки було причиною пожежі,- кинутий сірник, горюча суміш чи коротке замикання електропроводки, мають встановити експерти.

Ірина Дрозд помічник керівника Дзержинського РВ міліції м. Харкова

С места собития были изяты фрагменты стены и пола данного кафе для дальнейшей експертизы, что бы установить причину возгарания. Так же было изьято видео с камер видеонаблюдения, которые находяться недалеко от места события.    

Що на кадрах з камер відеоспостереження, в міліції не коментують, кажуть, таємниця слідства. Точно одне – відкрили кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна, шляхом підпалу. Зловмисники, якщо їх вину доведуть в суді, можуть провести за гратами до десяти років.