Харків і область 14 квітня. Обстріли, пожежі, жертви та бої

14.04.2023 12:00   -

Минулої доби ворог продовжував обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Під вогнем окупантів перебували Уди, Козача Лопань, Стариця, Дворічна, Табаївка та інші населені пункти.
Внаслідок обстрілу з РСЗВ “Град” с. Кучерівка Куп’янського району пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа. Поранення зазнали 3 чоловіків – 50-ти, 51-го та 23-х років. Усі госпіталізовані в стані середньої тяжкості.
Внаслідок обстрілу смт Дворічна Куп’янського району поранення зазнав 47-річний волонтер, який допомагав здійснювати евакуацію населення. Госпіталізований у важкому стані. Зараз медики борються за його життя.
В області залишається високою мінна небезпека. Вчора біля с. Лук’янці Харківського району на невідомому вибуховому предметі підірвався тракторист. 28-річний чоловік отримав поранення та був госпіталізований.

Рятувальники Харківщини звітують, за добу здійснено 15 оперативних виїздів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
За добу сталося 1 пожежа, що була спричинена ворожими обстрілами.
Куп’янський район, Петропавлівська громада, с. Кучерівка. В результаті обстрілу горів трактор МТЗ на площі 10 кв.м. Від ДСНС залучено 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. Врятовано причеп з селітрою (3 тони.) Жертв та постраждалих не має.
О 07:17 13 квітня сталася пожежа в квартирі житлового двоповерхового будинку за адресою: м. Богодухів, вул. О.Чалого, 12. На гасіння пожежі виїхало 1 відділення ДСНС. Горіли домашні речі на площі 3 кв.м. На місці пожежі виявлено тіло власника квартири, 1968 року народження. Локалізовано пожежу о 07-30, а повністю ліквідовано о 07:40. Причина – коротке замикання електропроводки.
Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 132 одиниць вибухонебезпечних предметів.

За даними Генштабу ЗСУ, оперативна обстановка без суттєвих змін. Наші бійці на лінії зіткнення міцно тримають оборону та дають відсіч ворогові.

ОСТАННІ НОВИНИ