“Хай Господь оберігає всіх вас”, – Ігор Терехов привітав майже 2000 дітей-переселенців (відео)

06.12.2023 20:38   -

Вони вже на власному досвіді, у своєму юному віці, дізналися, що таке війна. Страшна війна, яка забрала все, все що було раніше. Власну домівку, школу, дитячі садочки та спілкування з друзями. У Харкові з нагоди дня Святого Миколая привітали майже 2 000 дітей ВПО.

НАДІЯ БАГАТОДІТНА МАТИ, ПЕРЕСЕЛЕНКА
Мы многодетная семья, остались без жилья, без ничего. Спасибо. Нас и одели, и приютили, Харьков, спасибо. Хочу всех деток поздравить с праздником. Он, действительно, для них праздник. Сколько они пережили, наши детки, все, все. Жалко всех деток. Чтобы уже больше этого не было.

ВЕРОНІКА УЧЕНИЦЯ, ПЕРЕСЕЛЕНКА
Детвору с праздником. Желаю счастья, и чтобы они никогда не плакали. И чтобы они никогда не плакали – это самое главное!

ЮЛІЯ ПЕРЕСЕЛЕНКА
Діти – це найголовніше для всіх родин. І, мабуть, живемо заради них. Без них – життя немає і не буде! Да?! – Ты любишь мамочку?! – Угу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ВОВЧАНИН ПРЕЗИДЕНТ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ
Бажаю всім здоров’я, мирного неба. Нехай Святий Миколай оберігає вас, ваших рідних, близьких. Несе в домівки тепло, радість і любов! Нехай у кожного з вас трапляються дива.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Я хочу всіх вас привітати зі святом Святого Миколая. Це дуже радісне свято. Я хочу побажати вам перш за все найшвидшої перемоги, миру, яскравих відчуттів, усмішок. Хай вам щастить і хай Господь оберігає всіх вас! Дякую вам! Зі святом вас!

ОСТАННІ НОВИНИ