Какие дороги ремонтируются в Харьковской области?

13.06.2017 16:12   -
Автор:
Сучасній Харківщині, сучасні та європейські дороги. Служба автомобільних доріг у Харківській області звітує про ремонтні роботи на дорогах регіону. На відновлення асфальтового покриття направлять 226,3 мільонів гривень, повідомили у профільній службі. 
 
Євген Зражевець начальник служби автомобільних доріг у Харківській області
 
Ми затвердили перелік об'єктів поточного ремонту за рахунок перевиконання індекативних показників при надзвичайній підтримці Юлії Олександрівни Світличної. Ми пройшли бюджетний комітет і у середу вже були в Харкові. І зараз наша робота, робота дорожників переходить в більш практичну площину. Сьогодні ми із 14 об'єктів по 8 провели аукціони і визначили переможців. По шести – процес аукціонів триває, у найближчі дві неділі він буде завершений. Будуть визначені переможці, і ці переможці приступлять до роботи на відповідних ділянках. 
 
Ігор Турченко директор ДП "Харківський облавтодор"
 
За минулий тиждень продовжуються ті ж роботи, про які розмовляли на минулому тижні. Це роботи по "Київ-Харків-Довжанський", там ямковий ремонт. Від Чугуєва до міста Ізюм. Там щоденно працює до 15 бригад. Також роботи по "Харків-Волчанськ", "Харків-Ахтирка". Частоково переходимо на автодорогу "Мерефа-Павлоград" та "Харків-Липці", ближче до Липців. Хотів також сказати, що працюємо також на об'єктах софінансування це райони такі як Балаклія, Валки, Богодухів, Кигичівка і Нова Водолага.