Как изменить отношение общества к людям с инвалидностью – Стратегия Олега Ляшко “Интеграция”

29.11.2018 13:14   -
Автор:
Радикальною партією Олега Ляшка у Харкові був організований круглий стіл "Політичний діалог – крок у майбутнє", під час якого керівники Радикальної партії Харківщини та представники громадських організацій обговорили нагальні питання людей з інвалідністю в регіоні, бо повністю підтримують Стратегію Олега Ляшка "Інтеграція" яка спрямована на те, щоби зробити життя людей з особливими потребами – безпроблемним. 
 
Юрій Федун керівник ГО "Громадська взаємодія людей з інвалідністю"
 
То, что проходит круглый стол в Харькове – это знаменательное событие, потому что это первый круглый стол, который проходит в восточном регионе. Цель очень понятна и ясна изменить отношение общества к людям с инвалидностью. Цель понятна это уважение к инвалидам, защита инвалидов и взаимодействие с людьми с инвалидностью – это и есть приоритет Олега Ляшко и для Радикальной партии. Я принимаю участие по поручению и по просьбе лидера Радикальной партии Олега Ляшко, я это делаю с удовольствием. 
 
Інвалідність сьогодні як правило для осіб з фізичними вадами – це немов виклик. Перешкоди, під час і дискримінація, і соціальна неадаптованість, і неможливість працевлаштування. А причина зачасту саме через упереджене ставлення до таких людей і нерозуміння суспільства.
 
Володимир Міненко голова Харківської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка
 
Олег Ляшко приділяє цим питанням дуже велику увагу. Тут і питання працевлащтування, соціального забезпеченяя, реабілітації – всі питання, які стосуються особи з інвалідністю, з тим, щоби вона відчувала себе нормальною людиною в нормальному розвинутому суспільстві, яким повинна бути наша держава в недалекому майбутньому.
 
А тому, зазначають в Радикальній партії, попереду системна робота з впровдження Стратегії Олега Ляшка. А сьогодні необхідно робити ось такі кроки на зустріч один одному аби порозумітися, аби обговорити та відпрацювати механізми вирішення проблемних питань людей з інвалідністю з тим, щоби покращити їхнє життя.