Как харьковские дворники вышли на борьбу с гололёдом

23.03.2020 15:55   -
Автор:
Зима не хоче йти та здавати свої позиції і вносить свої корективи в роботу міських комунальників. Впродовж всієї неділі йшов мокрий сніг, який під вечір перетворився на суцільну кригу. Тож аби не доставляти незручностей харків'янам, комунальники у сьомій ранку були на своїх бойових постах та посипали доріжки піщано-сольовою сумішшю.
 
Ось одна з локацій прибирання. Шевченківський район. Вулиця Бакуліна. Двірники розсипають спецрозчин, що за пару годин розтопить кригу та перетворить її на воду, що з часом висохне на сонці.
 
Світлана Рибнікова начальник філії КП "Харківблагоустрій" Шевченківського району
 
Наше предприятие КП "Харьковблагоустройство", Шевченковский филиал в частности, работает в штатном режиме. Мы занимаемся уборкой придомовой территории, уборкой-подбором мусора возле контейнеров КВБО. В частности сегодня ночью произошло, можно сказать, "стихийное бедствие" – пошёл снежок и произошло обледенение. Наши дворовые рабочие вышли вовремя – произвели посыпку тротуаров, внутриквартальных проездов, переходов через дорогу. Для того, чтобы наши жители, которые остаются на своих рабочих постах и продолжают обеспечивать жизнедеятельность нашего города могли спокойно дойти до рабочих мест и остановок общественного транспорта. 
 
Враховуючі введені карантинні заходи по всій Україні, додає Світлана Рибнікова, за всіма двірниками слідкують, за станом їхнього здоров'я. Також кожен працівник отримав від міста всі необхідні індивідуальні засоби захисту. Що будуть поновлюватися щотижня, зазначають у профільному КП.
 
Світлана Рибнікова начальник філії КП "Харківблагоустрій" Шевченківського району
 
Выделены маски на каждого работающего в количестве 10 штук на каждого. Также получено мыло антибактериальное и салфетки антибактериальные для протирки рук. Сегодня мы так же развезли дезраствор в количестве 260 литров на район, т.е. это по литру на каждого работающего. Оно так же разводится 1:2 и используется для протирки рук и офисной мебели.