Юлия Светличная: Мы будем продолжать поддерживать Лозовою и развивать всю Харьковщину

18.09.2018 14:22   -
Автор:
Комплексне відновлення Лозівської центральної районної лікарні розпочалося два роки тому– тоді після капітального ремонту було відкрите хірургічне відділення. У цьому році з обласного бюджету були виділені кошти на реконструкцію операційного блоку лікарні та капітальний ремонт відділення гемодіалізу. Керівник області Юлія Світлична особисто перевірила хід ремонтних робіт та передала у заклад новітнє обладнання  – кардіограф та апарат УЗД.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Лікарня, яка потребувала нового устаткування та обладнання, а також потребує ремонтних робіт, адже вони не робилися дуже довго – також в нашому полі зору. Ми в наступному році заплануємо в обласному бюджеті фінансування і будемо потроху розбудовувати для того, щоб інші відділення вже набули нормального належного стану, щоб люди і колектив змогли і працювати, і відновлювати своє здоров'я в нормальних умовах, в нормальних палатах. 
 
Очільниця області також перевірила хід ремонтних робіт у місцевому палаці культури. Наразі тут замінено вікна та утеплено фасад. 
 
Місцевий НВК №10  також розпочав новий навчальний рік капітально відремонтованим. Керівник області особисто перевірила хід робіт та поспілкувалась з колективом школи. Тут повністю замінили всі вікна та двері, відновили покрівлю над основною будівлею, спортзалом і бібліотекою, утеплили горище. Повністб відновили систему опалення. Облаштували теплові пункти смарт-датчиками. У заклад закуплено нові меблі та сучасне обладнання. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Особливої уваги потребує сфера освіти. І ті роботи, які були заплановані і ті об'єми, які  були заплановані – були строки витримані, а там де потребувало нашої особливої уваги хід ремонтних робіт і план-графік для того, щоб його витримати, ми також доклали руку і думаю що спільні зусилля і громади і громадськості, і батьківського колективу,і вчителів, які також молодці і вболівали за загальний результат надали нам змогу впевнено досягти того результату на який розраховували.
 
А по завершенню робочої поїздки очільниця області взяла участь в урочистостях присвячених до Дня міста та 75-річчя визволення Лозівщини. Звертаючись до громади Юлія Світлична наголосила, район і надалі буде отримувати комплексну підтримку. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Як завжди в такі дні, історичні дні слова подяки сказати ветеранам , за те що вони і в бою і в тилу наближували мир. Побажаємо їм здоров'я, наснаги і впевненості для того, щоб ми з вами могли розвиватися. З днем народження, Лозова!