Як здійснюються мрії або історія юної харківської скрипальки

08.09.2020 12:39   -
Автор:
У 4 роки вона вперше почула звуки скрипки і закохалася у цей музичний інструмент та з тих пір не розлучається з ним ось вже як сім років. 
 
У Дитячій школі мистецтв №5 імені Дунаєвського, що у Слобідському районі багато талановитих дітей, серед них і Богдана Кононова . Викладачка з класу скрипки одразу помітила її надзвичайну обдарованість. І от за плечима Богдани безліч концертів і конкурсів, тільки цьогоріч 11 перемог. Єдина проблема, зазначАла педагог, інструмент для дівчинки став замалий і щоб навчатися далі потрібен був вже професійний.   
 
Олена Кандаурова ст.викладач з класу скрипки ДШМ №5 ім. І.О. Дунаєвського 
 
Я смотрю, что ребёнок очень талантлив и переспективный и обговаривали этот вопрос, что придёт время и нужно будет менять инструмент и это уже будет последний. нужно хорошего уровня для профессионального продолжения окончания школы и профессионального продолжения образования музыкального.
 
Але коштів, щоб придбати дороговартісну скрипку у багатодітної родини Кононових не вистачало. Тоді з проханням допомогти вони звернулись до Харківського міського голови Геннадія Кернеса. І от сьогодні за особистим дорученням мера голова адміністрації Слобідського району Вячеслав Ільєнко вручив Богдані такий омріяний подарунок. 
 
Олеся Кононова мати Богдани 
 
Геннадий Адольфович откликнулся, нам помогли, теперь вы видите сами наша мечта сбылась, ребёнок может дальше играть. верить и дарить нам чудесные положительные эмоции своей музыкой. 
 
Тепер Богдана точно знає, що мрії здійснюються і що в житті все може бути як у казці, головне вірити і довіряти. Тож на адресу мера тільки слова подяки. 
 
Богдана Кононова скрипалька ДШМ №5 ім. І.О. Дунаєвського    
 
Я не могу описать ощущения, когда у тебя в руках своя собственная скрипка. Благодарность неимоверная за то, что подарили мне возможность заниматься своим любимым делом. Спасибо за всё. Спасибо за исполненную мечту, пусть моя радость от сегодняшнего события поможет вам во всех ваших добрых делах. 
 
А ще зізнається Богдана, тепер вона ще з більшою наполегливістю буде прагнути до здійснення ще однієї своєї мрії – стати відомою скрипалькою.