Із сюрпризами, солодощами та подарунками – день захисту дітей пройшов і в області

01.06.2012 22:57   -
Автор:

Кощій Безсмертний, бабки йожки та звичайно Руська красуня Маша. Усе – на сучасний лад. До малечі Мерефи приїхав харківський театр юного глядача. Цікавості малюки не приховували.

-И сейчас наш женский єкипаж вам покажет вісший пилотаж

Продовжилося святкування і під відкритим небом. Конкурси, вікторини. А ще пісні та танці – від винуватців свята, творчих дитячих колективів. Найталановітишим – грамоти та подарунки. Та особливим сюрпризом для мерефян став новий дитмайданчик. Різнокольорові каруселі малеча просто обліпила.

Тетяна багатодітна мати

-Вообще у нас в Мерефе нет такого, чтоб деткам интересно было, ни качелей у нас в Мерефе нет, ни горок, чтоб для детей, поэтому очень довольны.

Такою кількістю гойдалок обіцяють не обмежаться і до вересня встановлять ще. Загалом до кінця року у Харківському та Зміївському районах планують облаштувати ще близько двадцяти дитмайданчиків, повідомив депутат Харківської облради Євгеній Мураєв.

Євгеній Мураєв депутат Харківської облради

-Всё зависит от громады, от родителей, обычно мамочки обращаются, выбирают место, а мы естественно стараемся идти на встречу и сделать так, чтоб их жизнь была более комфортной. У нас план до конца года, чтоб каждый населённый пункт имел такой замечательный уголок, где бы дети могли отдыхать вместе с радостью и безопасно.

Ще більш масштабне святкування за підтримки Євгенія Мураєва пройшло і в Змієві. Парад малюків, конкурси та подарунки дітям – пазли. Особливий прийом для багатодітних та прийомних родин. Малюкам – морозиво, батькам – ковдри та чайні сервізи. Вистава театру юного глядача порадувала зміївську малечу. А після актори вирушили до селища Комсомольське, де теж привітали тамтешніх дітей.

-С праздником!!! Урррра!!!!!!

Анастасія Полякова, Сергій Перець Харьковские Известия