Харківську малечу з Днем захисту дітей привітав Народний депутат України Валерій Писаренко

01.06.2012 19:06   -
Автор:

Різноманітна смакота та ігри. У міжнародний день захисту дітей малеча, яка знаходиться під опікою отримала море позитиву.

Валерій Писаренко Народний депутат України

-Мы сегодня решили для вас сделать этот праздник, чтобы этот день для вас тоже запомнился. 

Решті малечі з Дзержинського району нудьгувати теж ніколи. Святковий настрій їм гарантований усім. Можна і потанцювати, і взяти участь у конкурсі малюнків.
 
-Мы здесь с другом нарисовали цветок, что у нас в городе есть счастье, чтобы у нас светило солнце, чтобы здесь всегда пели птицы.

-Мы здесь нарисовали природу, что бы все у нас було хорошо

Та малювати можна було не тільки на асфальті, а й і на обличчі.

Юлія майстер боді-арту

-Маленькие детки выбирают солнышки, тучки, чуть постраше уже начинается выбор-человек паук там, персонажи из мультфильмов

Розіграли між дітьми і супер приз. Цього величезного ведмедя, методом лотереї, виграв ось цей хлопчик. Інші діти без подарунків теж не лишились – їх пригостили морозивом.

Валерій Писаренко Народний депутат України

-Я хочу вас всех поздравить с этим праздником. Чесно, это хорошо, что этот праздник набирает обороты и мы взрослые каждый раз в этот день не только вспоминаем, но и делаем все, чтобы дети чувствовали себя лучше, чем они чувствуют себя в обычные дни.

У Саржиному Яру було не менш весело. Всі діти тут могли доторкнутися до диких тварин. Сюди приїхав контактний зоопарк.

Катерина 3 роки

-Я люблю больше кролика большого и он любит яблочки

Катерина 9 років

-Я вот не видела никогда вот таких дикобразов, только вот в мультиках какие-то картинки были. Мечтала посмотреть настоящих

Мрія здійснилась і у малечі, що мешкає по проспекту Леніна сімдесят. Зі святом їх привітали  циркові артисти. Показали акробатичні трюки і пограли з дітьми в ігри.

 Олена Мітясова, Ігор Бескровний, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.