Инвалид войны Павел Босый отмечает 97- летие

13.06.2012 17:30   -
Автор:

Павло Семенович сьогодні, в день свого народження, приймає вітання. Вік не малий -97 років.

-Желаю вам здоровья и всего хорошего.

Ірина Горіна Народний депутат України дивується через що довелось пройти у житті цьому чоловіку. А той в свою чергу залюбки розповідає і про 55 років трудового стажу і про війну.  

Павло Босий ,інвалід Великої Вітчизняної війни:

-Наша часть была гвардия сапёров. Это всё страшное дело мы делали. Я был специалист по взрывчатке. Всё прошёл тут, а в Венгрии ранило.

Втім Павло Семенович оптиміст, і незважаючи на свій вік та хвороби, намагається бути завзятим і спритним. Сьогодні спеціально для гостей навіть власноруч приготував салат олів"є.

Віктор Босий, син іменинника:

-Конечно я горжусь им и называю его героем. Даже и нездоров он когда, за всё переживает, другой лёг бы и лежал, а он…

Такі люди як Павло Семенович, запевняє народний депутат Ірина Горіна, сьогодні заслуговують особливої уваги і допомоги, до того ж що деякі з них у похилому віці залишаються навіть без підтримки рідних і мають не аби які проблеми зі здоров"ям.   

Ірина Горіна ,Народний депутат України:

-Сегодня лично захотела поздравить Павла Семёновича с 97-м юбилеем. Сейчас каждый год юбилей. Привезти ему лекарства, которое ему необходимо, у него достаточно сложное лечение после инсульта, подарить ему цветы просто для хорошего настроения. И вот таким образом высказать своё уважение к таким заслуженным людям.

І таких заслужених людей у Фрунзенському районі немало. Всі вони, каже нардеп, не залишаться без уваги, адже їх життєвий досвід і фронтові заслуги гідні величезної поваги і визнання.

Анжела Сушко, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.