Интерактивная карта “закладчиков” и “горячая линия”. В горсовете рассказали как будут бороться с наркоманией

29.08.2019 14:46   -
Автор:
Харківська міська рада продовжує роботу по боротьбі з наркотиками. Там запевняють, що скоро буде запущена телефонна "гаряча лінія", куди можна буде повідомити про місця "закладок" у дворах і на вулицях міста. А вже цю інформацію, повідомив директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко, відразу ж будуть отримувати в поліції і, обіцяють, що реагувати на неї будуть миттєво.
 
Юрій Сидоренко директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради
 
Так само дані про місця закладок будуть вноситися на спеціальну інтерактивну карту, що незабаром з'явиться на сайті міської ради. Таким чином ці місця будуть "засвічуватись", а поліція обіцяє уважно за ними стежити, патрулі біля подібних місць будуть з'являтися частіше, а закладники і наркомани – рідше і рідше, аж до повного зникнення з цього місця. 
 
Протягом найближчих днів, зазначає на своїй офіційній сторінці у фейсбук Юрій Сидоренко, в місті почнеться маштабна рекламна кампанія по боротьбі з "закладниками" забороненого зілля, номер гарячої лінії можна буде побачити мало не на кожній вулиці Харкова. Такий напрямок роботи у мерії вже оцінили харків'яни. 
 
Елена Б.
 
Отлично! Надеюсь реакция правоохранителей на эти сообщения будет результативной! А то ребенка с асфальта отпустить страшно. Везде шприцы и иголки. Ужас. 
 
Анна Ерошкина
 
Неплохо было бы на карте отмечать места, которые правоохранители зачистили, после сообщений жителей, так была бы видна результативность их работы. 
 
Жанна Малышко
 
Спасибо харьковскому горсовету и лично нашему мэру Геннадию Кернесу за то, что стали бороться с этой чумой! Оградите наших детей от всего этого ужаса!!! Очень хочется чтобы все неравнодушные харьковчане активно присоединились к этой борьбе!!!