Харьковские коммунальщики просят горожан выбрасывать новогодние ёлки в специально отведенные места

13.01.2016 16:23   -
Автор:

Від однієї, до п'яти щоденно у кожному дворі. Після новорічних свят городяни починали позбавлятися від новорічних ялинок. Комунальники кажуть, як показує практика, особливо масове викидання святкових дерев почнеться після Старого Нового року і триватиме до кінця січня.

Комунальники скаржаться, щороку їм доводиться збирати ялинки чи не по всій прибудинковій території. Деякі городяни нехтують правилами благоустрою і викидають новорічні красуні де заманеться.

Данило Хулапов озеленювач філії КП "Харківблагоустрій" Московського району

Люди массово начинают выбрасывать ёлки и у нас достаточно непорядочных граждан, которые выбрасывают их с балконов, на детские площадки не доносят до мест складирования. Выбрасывая из окон – ёлки не долетают до земли и бывают застряют на деревьях и их нереально достать. Приходится заказывать автовышки, а это дополнительные затраты.

Тож міські комунальники вкотре закликають харків'ян до порядку. Та просять не перетворювати двори на ялинкові звалища.

Світлана Косенко начальник дільниці № 11 філії Московського району КП "Харківблагоустрій"

Уважаемые жильцы, ёлки вы можете оставлять возле контейнеров, мусорных баков т.е., наши дворники их будут "ломать" и складывать в контейнера 8 кубовые, которые у нас есть на районе. После того как 8-ми кубовый контейнер будет заполнен негабаритным мусором, в том числе и ёлками, эти контейнера у нас вывозятся на свалку.