Харьковские Евромайдановцы митинговали в Киеве

25.09.2014 17:46   -
Автор:

Вимагати відставки міського голови та поскаржитися на нестабільну політичну ситуацію в Харкові. З такою метою до Києва приїхали кілька десятків активістів першостоличного Євромайдану. Говорили вони від імені всіх харків"ян. Щоправда, цього разу, претензії мітингувальників стали більш масштабними. Вони висловлюють невдоволення вже і тому, кого завжди підтримували – губернатору харківщини Ігору Балуті.

Валентин Бистриченко активіст

У нас є питання до Балути. Тому що ми реально не бачимо, як громада співпрацює з ним, точніше, як влада співпрацює з громадою.

На чолі активістів все ті ж обличчя – кандидати в народні депутати України та Валентин Бистриченко, якого в Харкові неодноразово затримували як порушника громадського порядку. До опівдня до мітингувальників з Адміністрації президента ніхто не вийшов, тому вони перекрили Хрещатик. І знову результату не отримали. Президент на активістів уваги не звернув. Не вважають доцільним проводити такі акції протесту і харків"яни, які цілком задоволені роботою Геннадія Кернеса.

Дар'я харків'янка

Неправильно они делают! Кто они такие, что они пошли выгонять? Всегда у нас горячая вода, всегда отопление было хорошо. Он для нас хороший.

Олег харків'янин

По мне, и Кернес нормально работал. Я не знаю, зачем эти перевыборы.

Наталя харків'янка

Этим ничего не добьются. Это пустая трата времени и сил. Мне кажется, что все должно идти своим чередом по закону.

Людмила харків'янка

Перевыборы не приведут ни к чему хорошему, потому что в принципе альтернативы нет. – Кернесу альтернативы вы не видите? – Нет.

Олександр харків'янин

То, что он сделал для города, видать – площадочки, дворы, все более менее. По крайней мере я бы его оставил.

Олег харків'янин

Конечно, он делает для Харькова многое. Вы посмотрите – детские площадки понастраивал. Это ж Кернес все. И все остальное. Так же и с транспортом. Кто это делает? Кернес. Лучше пусть будет Кернес, чем кто-то другой.

Людмила харків'янка

Кернес – самый лучший. Лучше всех справлялся с обязанностью. Почему? Потому что он все старался охватить или его люди, все области в городе, которые в жизни И Жилкомсервис, и не только. Люди, когда обращались к нему, получали положительные ответы.

Людмила харків'янка

Не нужны перевыборы нашего мэра. Потому что лично меня наш мэр устраивает. – Чем? – Тем, что в Харькове порядок, все хорошо и спокойно. Хотя бы нет ничего такого, чтобы мне ненравилось. Я хочу жить в спокойствии, в тишине и дружбе.

Не отримавши підтримки ані у президента, ані у інших городян, євромайданівці запевняють – все одно досягатимуть бажаного. А яким чином і що саме робитимуть далі, поки не говорять.