Харьков посетил посол Канады

19.03.2012 21:59   -
Автор:

Візит до Харкова Посла Канади в Україні Троя Лулашника носить ознайомчий характер, втім, на зустрічі з Харківським міським головою іноземний гість обоговорив можливість взаємної співпраці між Канадою та Україною і зокремА з ХАрківщиною.

Трой Лулашник Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні
Я вважаю, що ця довіра, ці зв"язки, які є між нашими країнами повинні стати основою для розвитку і в майбутньому. Адже ті галузі економіки, що розвиваються у Харкові дуже схожі на ті, що розвиваються в Канаді – це фармацевтична, аерокосмічна, авіаційна галузі, важка індустрія, сільске господарство та  видободування.

Харківщина пишається своєю наукою та технікою і створює умови для того, аби фахівці могли втілювати у життя проекти та виходити з ними на європейські рівні.
 

Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації
На сегодняшний момент мы реализуем несколько запланированных международных проектов, связанных с возрождением наукоемкого производства, речь идет о технопарке "Слобожанский", который мы совместно с Российской федерацией инициировали и создали в прошлом году.

Крім співраці у різних сферах сторони налагоджують братерські відносини. Так, одне з канадських міст стане побратимом Харкова.

Анжела Сушко, Олександра Суфіянова, Харьковские Известия.