Губернатор Михайло Добкін привітав малечу зі святом Миколая

19.12.2012 18:32   -
Автор:

Анастасія Полякова кореспондент

– Святий Миколай завітав і в спеціалізований навчально-виховний комплекс. Губернатор Харківщини Михайло Добкін привітав малечу зі святом і привіз їм подарунки.

У закладі навчаються слабочуючі діти. І хоча їм складно висловити свої побажання – вони можуть їх лише написати, та на сюрпризи очікує кожний. Для них привезли солодощі. Та головна мрія цих дітлахів – краще чути та розмовляти. І для такої роботи чотири навчальні кабінети отримали у подарунок дівіді програвачі.

Іванна Бєлєвцова заступник директора з виховної роботи комунального закладу "Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс"

-Мы во-первых сможем выводить на экран ту информацию, те изображения, которые необходимы нашим детям на уроках, потому что дети с нарушением слуха у них больше идёт на зрительное восприятие материала.

В свою чергу і губернатор Харківщини не залишився без подарунка. Вихованці навчального закладу презентували Михайлу Добкіну свої вироби. Бісерну писанку та керамічну статуетку діти зробили власноруч. Адже тут, у школі чимало майстерень – учні навіть на ткацькому верстаті вчаться працювати. А після занять у дітлахів на честь свята концерт.

Надія Середенко директор комунального закладу "Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс"

-Песни звучат в сопровождении жестов, а танцуем мы все глядя в зале, главное, чтобы на руководителя падал свет и они тогда видят, когда музыка зазвучала, когда им входить, то есть это всё достаточно цивилизовано и красиво.

Анастасія Полякова, Ярослав Кононенко, Харьковские Известия