День Святого Миколая у Дзержинському районі

19.12.2012 18:34   -
Автор:

Євгенія Кутнова кореспондент

-Свято радості та дитячих посмішок. У День Святого Миколая в Дзержинському районі хлопчиків та дівчаток розважав символ цього року- казковий дракон.

Він зустрічав дітей. Далі відкривав чарівні двері у світ казок.  

Після цього на малят чекали різноманітні ігри та конкурси. Діти бавились та просто насолоджувались приємними моментами. Хто такий Святий Миколай знають не всі. Однак яка його роль- добре розуміють.

Оля 4 роки

-У меня Святой Николай дал туфельки на каблуках, и помаду, и фен, и очки.

Що зробити аби на свято казковий дідусь приніс подарунок, діти теж добре знають.

Єлизавета 11 років

-Надо было слушаться маму, родителей. И бабушек, и дедушек.

Бавились із дракошею сьогодні тридцять дітей з опікунських родин.

Надія Кайдалова опікується двома дітьми

-Им очень нравится развлекаться. Здесь очень красиво,очень организованно. С большим желанием наши дети сюда едут, посещать вот эти праздники, с большим желанием.

Ще понад двісті дітей катались на ковзанах. Повноваження Святого Миколая взяли на себе міський голова та народні депутати. Вони також завітали поздоровити малечу в дитбудинку "Родина".

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Это наш долг, значит долг ответственных взрослых людей, которые должны посвятить себя. В том числе и заботе, доброте. Отдать тепло свое таким детям.

Важливо й те, що дітей необхідно відвідувати не тільки цього дня. А й протягом року,- каже народний депутат Ірина Бережна.

Ірина Бережна народний депутат України

-Наша задача, задача взрослых, именно в эти дни уделить максимум теплоты, внимания и заботы дать именно деткам из детских домов. Чтобы они ни  в коем случае не чувствовали себя обделенными.

Та на цьому приємні сюрпризи для малечі не скінчаться. Адже попереду- різдвяні свята.

Валерій Писаренко народний депутат України

-Следующий праздник Новый год тоже мы должны организовать так, чтобы у них не было пустоты, чтобы это был большой праздник для них.

Євгенія Кутнова, Олег Синицький, Віктор Ноздрачов. Харьковские Известия