Губернатор Юлия Светличная встретилась с делегацией Посольства США

19.09.2017 12:58   -
Автор:
Візит до Харкова для Памели Трімонт, нового координатора з питань допомоги Посольства США в Україні, став першою робочою поїздкою Україною. І як вона зазначила, це не випадково, тому що саме Харківщина  славиться своїм промисловим розвитком і науковим потенціалом. Тож, переконана, таке зосередження на економічному розвитку дасть результати. В свою чергу керівник області Юлія Світлична проінформувала про перспективні проекти розвитку регіону, що реалізуються і відзначила добрі стосунки, які склалися в роботі з американським посольством, зокрема із впровадження спільних ініціатив щодо боротьби з корупцією та надання якісних прозорих адміністративних послуг. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
С Соединёнными Штатами Америки мы очень плотно работаем по нескольким проектам. Работаем и внедряем новые подходы, а также пользуемся поддержкой США в реализации государственных реформ.  
 
За круглим столом були обговорені і можливості подальшої спіпраці. Адже, як зазначила губернатор Юлія Світлична, Харківщина зацікавлена у такій спільній роботі, а саме у розробці проектів у сфері освіти, науки і нових технологій, а також з надання допомоги переселенцям у працевлаштуванні та створенні власного бізнесу.