Геннадий Кернес провел очередной личный прием граждан

24.05.2018 16:26   -
Автор:
У стінах мерії харків'яни в очікуванні зустрічі з Харківським міським головою Геннадієм Кернесом. Серед тих, хто готується до особистого прийому мера -  Віра Волкова – мати сімох дітей. Розповідає меру, прийшла, аби місто відшукало можливість покращити їхній родини житлові умови. Геннадій Кернес каже, до багатодітних родин, які потребують соціальної допомоги, у міста завжди особливе ставлення. І це піклування, розповідає Віра, не лише на словах. 
 
Віра Волкова мати сімох дітей 
 
Я не первый пример этой заботы именно от него, именно от нашего мэра Геннадия Адольфовича. Геннадий Адольфович, сказал, чтобы до конца года дали квартиру.
 
А ця група людей, серед яких і учасники АТО, на прийомі міського голови вже втретє. Заявники жаліються, працювати хочуть та адміністрація ринку "Барабашово" не дає їм узаконити свої торговельні об'єкти. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Я на стороне предпринимателей по "Барабашово". Не на стороне собственника концерна "АВЭК". Мне не нравится, что там происходит постоянная конфликтная ситуация, что там происходят такие постоянные склоки, что правильно, неправильно. Повышается все время арендная плата. 
 
Щоб підприємці не були заручниками ситуації, міський голова налаштований зустрітися зі всіма незадоволеними. Аби, суто в рамках українського законодавства, знайти шляхи узаконення торговельних точок підприємців, які того бажають. А ось ці двоє харків'ян – представники спортклубу любителів бігу "Джерело". Вони з візитом до мера не з проханнями, а просто щоб подякувати. За підтримку і розвиток у Харкові спорту. З нагоди 35-річчя клубу Геннадію Кернесу, який багато  років опікує клуб, вручили грамоту та медаль як найспортивнішому меру України.  
 
Олена Мельник заступник керівника спортивного клубу "Джерело" 
 
Бываю в разных регионах Украины и город Харьков ассоциируется со спортивной столицей Украины, и это заслуга как раз нашего мэра и его команды.
 
Сергій Євдошенко голова міської громадської організації – клуб любителів бігу "Джерело" 
 
Мэр понял, что нужно каким-то образом у нас поднимать вот молодежь. Но ввиду того, что он показал это на личном примере, понимаете,  у нас сейчас очень отрадно видеть, как это все развивается, очень здорово! Особенно молодежь, я даже не говорю только о молодежь, а вообще о всех поколениях. И средним и старшим. Очень здорово.
 
Не лише спорт у місті підтримують, а й медицину. Так на своєму прийомі Геннадій Кернес пообіцяв знайти можливість щодо переоснащення  протибольового центру, що створюється при Інституті неврології Нацакадемії медичних наук,  необхідною апаратурою для проведення операцій.    
 
Ігор Лінський директор ДЗ "Інститут неврології, психіатрії і наркоманії Національної академії медичних наук України" 
 
Сейчас финансирование академии сильно урезано, и оно не в состоянии покупать современное оборудование. И поэтому, учитывая, что мы в первую очередь работаем для харьковчан , – они составляют львиную долю нашего контингента, то мы решили обратиться за помощью к городским властям.
 
Всі питання, що були озвучені харків'янами, Геннадій Кернес взяв під особистий контроль. Кожен із заявників отримав чітку відповідь як мера так і служб, які вже взялись за  вирішення питань громади.