Дворники и озеленители преобразили аллею ведущую к школе №38

28.08.2018 13:57   -
Автор:
Алея з  великою та яскравою клумбою. Нею вже першого вересня будуть ходити учні школи 38, що у Немишлянського районі, до свого навчального закладу. Вся ця краса у вигляді зелених газонів, тисячів квітів  робота рук місцевих двірників та озеленювачів. Це своєрідний подарунок малечі до Дня знань. 
 
Людмила Шаріпова начальник дільниці озеленення "Харківблагоустрій" Немишлянського району 
 
В эту композицию было посажено 20 кустов можевельников, 2 000 тагетиса и так же была посеяна газонная трава. Было установлено 2 вазона. Для удобства жителей было проложено декоративная дорожка из спилов. Высеяно на этой территории 800 квадратных метров газонов. 
 
Юрій місцевий мешканець
 
На сегодняшний момент я хотел бы сказать особую благодарность нашему мэру Геннадию Кернесу, который живёт постоянно с девизом "Работать для людей, работать для города Харькова". А так же хочется сказать особую благодарность дворникам Немышлянского района участка благоустройства, которые приложили максимум усилий для того чтобы создать вот эту красоту. 
 
Абі підтримувати всю цю красу квітучою та яскраво зеленою, додають комунальники, вони проводять щоденний полив. Двічі – вранці та ввечорі. Так само як і на інших об'єктах району. Цьогоріч лад навели на 17 прибудинкових територіях. Там кронували майже 4 десятки аваріних дерев та висадили молоді дерева. Розбиті десятки нових квітників девисадили понад 11 000 тагетісів, петуній, бегоній, цинерарій, сальвій, лобелій та алісумів. Роботи з благоустрою тривают і надалі.