До конца года немецкие благотворители пообещали доставить в Харьков 120 больничных коек и мебель для больниц

15.08.2016 12:32   -
Автор:

Фріц Кьорбер голова німецької організації "Фонд робітничої благодійності"

Взагалі ми раді тому, що зараз побачили. І раді, що свого часу змогли допомогти. З моєї точки зору цей центр є найкращим і не тільки у Харкові, а у всій Україні.

А от у хіріргічне відділення центру, де лікуються хворі на цукровий діабет, які потребують оперативного втручання, не таке затишне, кажуть співробітники, і потребує оновлення.

Ірина Трофімова керівник Харківського центру "Діабетична стопа"

На третьем этаже нужно сделать капитальный ремонт как на первых двух. Нужно сделать и нужно бы им расшириться. У них 40 коек помещается всего.

От і Тамара Соловйова палату ділить ще з п"ятю такими ж як вона хворими на цукровий діабет. На лікування не скаржиться, навпаки. А от умови, каже, хотіла б покраще.

Тамара Соловйова хвора на цукровий діабет

Условия конечно попросторнее, поцивилизованей, нужны кондиционеры, жарко в палатах. Что ещё сказать. Коллектив шикарный, люди человечные, добрые.

Німецькі благодійники в перемовинах про те, чим би могли допомогти. Адже за плечима 25 років співробітництва з Харковом і безліч спільних гуманітарних проектів.

Ханнес Цапф бізнесмен (Німеччина)

Я в захваті по-перше від вашого міста, воно чисте, світле і квітуче. Я радий, що я тут. А по-друге я бізнесмен. І вважаю, що заможні люди не повинні думати лише про свої гроші, а й про тих, хто знаходиться навколо і потребує допомоги. Наш девіз – живи сам і дай іншим. Тож я завжди залюбки, як і мої друзі, виділяю гроші на благодійність.

От і цього разу питання вирішили. Побратими з Німеччини пообіцяли надіслати до Харкова докінця цього року близько 120-ти багатофункціональних лікарняних лІжок і меблі.