Автомобиль для крупной дамы из Харьковского зоопарка

23.12.2019 13:32   -
Автор:
Що потрібно дівчині у День народження для щастя? Увага, квіти і… маленький автомобіль. Нехай і їстівний. Всі ці компоненти святкового настрою були присутні на дні народження красуні бегемотихи Степаниди з Харківсього зоопарку. Їй виповнилося 27 років.
 
Жанна Сивуха прес-секретар Харківського зоопарку 
 
Із самого ранку при виході з басейну на іменинницю чекав дощ із пелюсток троянд. Але головний подарунок набагато масштабніший. Автомобіль, та ще й смачний. Зробили ми його із сіна, яке бегемот обожнює, яблук і моркви. Фари, колеса, і святковий бант – усе це із соковитої капусти. Яскравих барв і чаруючого аромату додали пелюстки троянд. Як тільки Степанида побачила такий незвичайний торт, відразу перейшла до дегустації. Подарунок розгорнула – в першу чергу з’їла капустяний бант, далі – похрумкотіла колесами. Спробувала на смак і пелюстки. 
 
З особливим апетитом, додає Жанна Сивуха, Степанида їла сіно, чергуючи його з соковитими овочами і фруктами. Після того, як половина автомобіля була з’їдена, іменинниця вирішила, що зараз саме час для водних процедур і пірнула в басейн.
 
Жанна Сивуха прес-секретар Харківського зоопарку 
 
Степанида справжня харків'янка. Народилася вона у Харківському зоопарку пізно ввечері 22 грудня 1992 року в родині самки Красуні і самця Сені. Характер у іменинниці – в батька. Вона дуже доброзичлива і ласкава. Степанида – 16 бегемот, народжений в нашому зоопарку. А в Харківському зоопарку бегемоти утримуються з 1961 року і регулярно дають потомство. Наші бегемоти роз'їхалися по багатьох зоопарках.