57 % харьковчан хотят для Харькова мэра Геннадия Кернеса

25.11.2019 14:40   -
Автор:
Харків'яни задоволені і cхвалюють роботу мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це свідчать результати свіжого соцопитування, що провів центр "Соціальний моніторинг". Згідно дослідження, якщо б вибори Харківського міського голови мали відбутись найближчим часом, то Геннадій Кернес у першому ж турі  переміг би своїх конкурентів із шаленим більш ніж 40% відривом. Оскільки 57% респондентів, які визначилися і будуть голосувати на місцевих виборах, вбачають на посаді мера Харкова саме чинного мера – Геннадія Кернеса. 
 
Владимир Добровицкий 
 
Однозначно и это даже не обсуждается !
 
Алёна Костырко 
 
Лично мне и соседям помогло только то, что мы написали в контакте Кернесу, у меня в течении года был очень маленький напор воды, и никакие заявки в водотрест не действовали, и в подъезде ремонт был просто необходим, последний раз его делали ещё при союзе, так вот, стоило нам написать, сразу же зашевелились,мне бесплатно поменяли водопровод, и отремонтировали не только наш подъезд, а и весь дом, а ему уже 102 года.
 
На другому і третьому місці рейтингу соцопитування опинилися екс-губернатор Харківщини Юлія Світлична з 14% та нардеп Олександр Фельдман з 8% голосів харків'ян. У разі, якщо б вибори відбулися незабаром, то явка виборців, згідно даних соцопитування, склала б 82%.